HAK-İŞ VE KKTC KAMU-SEN ÜYESİ KADINLAR EĞİTİM PROGRAMINA KATILDIK.


HAK-İŞ VE KKTC KAMU-SEN ÜYESİ KADINLAR EĞİTİM PROGRAMINA KATILDIK.

HAK-İŞ Kadın Komitemiz ile KKTC Kamu-Sen Kadın ve Çocuk Hakları Komitemiz Kastamonu Ilgaz’da eğitim programında bir araya geldi.  

Sendikamız kadın komistesi adına programa Kadın komite Başkanımız Nihal KAHRAMAN VURAL katılım sağladı.

Eğitim programında, KKTC Kamu-Sen Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Sekreteri, Kadın Komitesi Başkanı Seher Güneş Kıbrıs Mevzuatına Göre Çalışma Hayatındaki Kadının Rolü ve Yeri, Davranış Bilimleri ve İletişim Uzmanı Ceren Doğan Çalışma Hayatında Stresle Mücadele ve Stresi Yönetme Yöntemleri, Hizmet-İş Sendikamızın Hukuk Müşaviri Av. Hacer Türk Albayrak Çalışma Yaşamında Kadın Hakları ve Hukuksal Referanslar, HAK-İŞ Genel Sekreter Yardımcımız ve Kadın Komitesi Başkanımız Fatma Zengin Fıtratta Farklılık Haklarda Eşitlik Bakış Açışıyla HAK-İŞ Kadın Çalışmaları, Öğretim Üyesi Doç. Dr. Oğuz Göksu Medya ve Sendikal İletişim, Yeni Medyada Dezenformasyonla Mücadele, HAK-İŞ Hukuk Müşaviri Av. Hamdi Abdullah Koçoğlu Çalışma Hayatında Şiddetin Önlenmesi, İş Barışının Sağlanması ve HAK-İŞ’in Uyarlama Çalışmaları konularında sunum gerçekleştirdi. Programın sonunda Doç. Dr. Ahmet Sarıtaş ve Dr. Öğretim Üyesi Kürşat Tutar'ın moderatörlüğünde gerçekleştirilen eğitim programıyla ilgili söyleşi ve değerlendirmeler yapıldı.

Eğitim programına katılan katılımcılara katkı ve katılımlarından dolayı katılım sertifikası taktim edildi. Program toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.