HAK-İŞ KONFEDERASYONU GENİŞLETİLMİŞ BAŞKANLAR KURULU TOPLANTISINA KATILDIK.


HAK-İŞ KONFEDERASYONU GENİŞLETİLMİŞ BAŞKANLAR KURULU TOPLANTISINA KATILDIK.

Konfederasyonumuz HAK-İŞ’in 48. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla, 21 Ekim 2023 tarihinde Genişletilmiş Başkanlar Kurulu toplantısı Emeğin Evrensel Gücü HAK-İŞ temasıyla gerçekleştirildi.

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Emeğin Evrensel Gücü: HAK-İŞ temasıyla kutlanan 48. Yaş kuruluş etkinlikleri kapsamında Türk Kızılay ile ikili işbirliği anlaşmasında bir araya geldiklerini belirterek, "Bugün 48. Yaşına girişimizin birinci günü. Konfederasyonumuz HAK-İŞ'in 1976 yılında kuruluşunda emeği olan, kurulduğu andan itibaren bugüne kadar konfederasyonumuzun değişik kademelerinde görev yapan ve başta genel başkanımız Necati Çelik olmak üzere, bu davada emek veren ve aramızda olmayanlara minnet ve şükranlarımızı ifade etmek istiyorum" diye konuştu.

Yarım asırlık zaman içerisinde, ülkemizde, bölgemizde ve küremizde olup biten her sorun ile yakından ilgilendiklerini ifade eden Arslan, "1976 yılında yola çıkışımızda, azmimiz, kararlılığımız ve inancımızla aynı istikamette, gelişerek, yenilenerek ve büyüyerek bugün Türkiye'nin en güçlü konfederasyonu hüviyetini kazandık" şeklinde konuştu.

İmza töreninin ardından, program karşılıklı hediyeleşme ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.