HAK EMEK-DER’İN 1. OLAĞAN GENEL KURULUNA KATILDIK.


HAK EMEK-DER’İN 1. OLAĞAN GENEL KURULUNA KATILDIK.

Genel Başkanımız Metin ÖZBEN, Genel Başkan Yardımcımız Halil OKAY 4 Mayıs 2024 tarihinde, HAK EMEK-DER’in 1. Olağan Genel Kurulu’na katıldı.

HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut ARSLAN, gerçekleştirilen genel kurulda HAK EMEK-DER’in emeklilerin haklarını korumak adına çok önemli adımlar atacağına ve emeklilerin sorunlarını, taleplerini daha hızlı ileteceğini belirtti. Genel kurulun hayırlara vesile olmasını dileyen Arslan,  yeni yönetim kuruluna da  başarılar dileğinde bulundu. 

HAK-İŞ ve bağlı sendikalarımızın HAK EMEK-DER’e destek vermesini isteyen Arslan, sendikalarımızdan emekli olmuş üyelerimizin derneğe üye olmasının öneminden bahsetti. EYT ile emekli olanların sorunlarına değinen Arslan, aldıkları maaşların yetersiz olduğunu ifade etti. HAK EMEK-DER’in kuruluşunun sembolik olmadığını ifade eden Arslan, "Yüz binleri, milyonları üye yapacağız ve hükümet, parlamentoyu, siyaseti etkileyeceğiz, yönlendireceğiz ve onların talepleri doğrultusunda bir mücadele yürüteceğiz" diye konuştu.

HAK EMEK-DER'in 1. Olağan Genel Kurulu’nda Genel Başkanlığa seçilen Remzi Karataş, HAK-İŞ’e ve konfederasyonumuza bağlı sendikalarımıza verdikleri destekten ötürü teşekkürlerini ifade ederek desteklerin devamının geleceğine inandığı dile getirdi. HAK EMEK-DER’in Kurucu Başkanı Bayram Altun’a vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Genel Kurul, toplu aile fotoğrafı çekimi ile sona erdi.