HAK-İŞ KONFEDERASYONU BAŞKANI MAHMUT ARSLAN SUMUD FİLOSUNA KATILDI.


HAK-İŞ KONFEDERASYONU BAŞKANI MAHMUT ARSLAN SUMUD FİLOSUNA KATILDI.

ARSLAN, “VİCDAN YOLCULUĞUMUZ DEVAM EDİYOR: ROTAMIZ GAZZE”

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan’ın da yer aldığı Global SUMUD Filosu, Gazze’de yaşanan insanlık dramına dikkat çekmek, abluka altında yaşam mücadelesi veren Filistin halkının sesi olmak ve uluslararası dayanışmayı büyütmek amacıyla kararlılıkla yoluna devam ediyor.

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, Gazze yolculuğuna ilişkin yaptığı değerlendirmede, Gazze’ye ulaşmaya artık son günler kaldığını, yolculuğun son etabına girildiğini kaydetti. Arslan, “Bu gece oldukça zorlu bir geceydi. Drone ihbarları geldi. Gece boyunca teyakkuz hâlindeydik. Ancak tüm baskılara, tehditlere ve korkutma girişimlerine rağmen vicdan yolculuğumuzdan vazgeçmeyeceğiz” dedi.

 

“Hiçbir Güç İnsanlık Vicdanını Durduramaz”

Gazze’de yaşananların yalnızca bölgesel bir mesele olmadığını ifade eden Arslan, “Karşımızda fırtınalar, baskılar ve tehditler olabilir. Ancak hiçbir güç insanlık vicdanını durduramaz” dedi.

HAK-İŞ Konfederasyonu olarak, mazlum Filistin halkının haklı mücadelesinin yanında olmaya, Gazze’de yaşanan insanlık dramını tüm dünyaya duyurmaya ve insanlık onurunu savunmaya kararlılıkla devam edeceğiz.

Genel Başkanımız Mahmut Arslan’a, Genel Sekreter Yardımcımız Fatma Zengin’e ve Global SUMUD Filosunda yer alan tüm vicdan gönüllülerine hayırlı yolculuklar diliyoruz.